Nasz sklep korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze sklepu oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.

zamknij
Menu
  • Nowy
search

Feel The Wild Meat Sticks Kangaroo & Ostrich/ Kangur i struś 4 szt.

16,66 zł
• Możliwość zapakowania na prezent
• Możliwość zakupienia realizacji express
Ilość
Musisz być zalogowany/a

Dostawa: OD 16,00 ZŁ - INPOST PACZKOMATY (POLSKA)
account_circleWyślij do znajomego
Feel The Wild Meat Sticks Kangaroo & Ostrich/ Kangur i struś 4 szt.

Feel The Wild Meat Sticks Kangaroo & Ostrich/ Kangur i struś 4 szt.

 

help_outlineZapytaj o produkt
Feel The Wild Meat Sticks Kangaroo & Ostrich/ Kangur i struś 4 szt.

Feel The Wild Meat Sticks Kangaroo & Ostrich/ Kangur i struś 4 szt.

 

FEEL THE WILD MEAT STICKS BEEF & DUCK/ WÓŁ I KACZKA 4 SZT.

      

FEEL THE WILD - Naturalne mięsne gryzaki (meat sticks) - 2 x kangur i 2 x struś:

  • 100% naturalne smaczki wykonane z mięsa mięśniowego
  • zdrowy i naturalny przysmak pomiędzy posiłkami
  • powolny proces suszenia 

100% naturalne smaczki wykonane z mięsa mięśniowego, są zdrowym i naturalnym przysmakiem pomiędzy posiłkami.

Dzięki procesowi powolnego suszenia wszystkie składniki zachowują cenne wartości odżywcze oraz wysoką jakość bez dodatku polepszaczy smaku, konserwantów i sztucznych barwników. Meat Sticks to wyjątkowa uczta dla najbardziej wybrednych psów.

MIĘSO Z KANGURA

Mięso kangurów posiada unikalne fizjologiczne właściwości – jest bardzo delikatne. Uważane jest za jedno z najzdrowszych mięs. Zawiera dużo białka, niewiele tłuszczu i znaczne ilości wielonienasyconych kwasów tłuszczowych (PUFA). Jest także bogate w żelazo. Charakteryzuje się ciemnoczerwoną barwą, podobną do wołowiny. Pod tym względem przypomina dziczyznę. Mięso to jest również polecane alergikom; nie zawiera antybiotyków, hormonów wzrostu ani innych substancji, które niejednokrotnie dodaje się do paszy zwierząt hodowlanych.

MIĘSO ZE STRUSIA

Mięso ze strusia jest delikatne, zaliczane do mięsa ciemnego. Charakteryzuje się niską kalorycznością i zawartością tłuszczu, wysoką zawartością białka oraz korzystnym profilem kwasów tłuszczowych. Pod względem składu mineralnego przypomina mięso wołowe. Podobnie jak wołowina ma także stosunkowo niewiele wapnia. Charakteryzuje się wysokim udziałem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT). Kolejną zaletą mięsa strusiego jest korzystny stosunek kwasów tłuszczowych nasyconych do jedno- i wielonienasyconych, wynoszący 1:1:1.

Kangur:

Skład: 98% mięso mięśniowe z kangura, 2,0% jelito z kolagenu.

Skład analityczny: białko surowe 64,7%, tłuszcz surowy 12,1%, popiół surowy 5,6%, włókno surowe 6,6%.


Struś:

Skład: 98% mięso mięśniowe ze strusia, 2,0% jelito z kolagenu.

Skład analityczny: białko surowe 72,0%, tłuszcz surowy 6,1%, popiół surowy 4,2%, włókno surowe 6,0%.

Pakowane po 2 mięsne gryzaki ze smaku (4 szt. w opakowaniu). Długość pojedynczego gryzaka wynosi 14,5 cm.

Zastosowanie/ 24 h: 1 smaczek / 10 kg m.c.

chat Komentarze (0)